Bungee-fit

Kategori: Cardio, Styrke, BalanceBungee Fitness er en sjov, flyvende sportsgren der sætter pulsen op, sved på panden og givet et stort smil på læben. Bungee Fitness er cardio træning som sætter din forbrænding i top, sammensat med masser af styrke og balance øvelser. Vi kommer igennem alle muskelgrupper på en time, og der bliver selvfølgelig holdt pauser undervejs. Under træningen er du iført en bækkensele og bliver støttet af elastikker i loftet. Dette gør træningen skånsom for knæ og led, og giver dig mulighed for ting man normalt ikke kan såsom at flyve og tage armbøjninger i håndstand. Bungee fitness er ideel til genoptræning efter skader, vægttab, eller hvis du ønsker en sjov træning i en triviel hverdag. Bungee-fit er for alle, både mænd og kvinder, unge og ældre. Vi har dog en max vægt på vores hold træning på 130 kg. Vi har dog seler op til 160 kg. så tag en snak med en medarbejder eller personlig træner hvis du ønsker bungee-fit.
Fordele ved Bungee-fit

Bungee fitness er en sjov flyvende cardio træning, der styrker musklerne og forbedre balancen.

Huskeliste

Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske til din Bungee-fit.

Hold typer

Begynder

På vores Bungee-Fit Begynderhold bliver du introduceret til den spændende verden af bungee fitness. Dette hold er designet til at give nybegyndere en sikker og sjov start på deres bungee rejse. Med fokus på grundlæggende teknikker lærer du, hvordan man korrekt bruger bækkenselen og elastikkerne til at udføre øvelser, der forbedrer din cardio, styrke og balance. Det er den perfekte måde at blive fortrolig med bungee fitness og få et smil på læben.

Standart

Bungee-Fit Standard er til dig, der har stiftet bekendtskab med grundlæggende bungee fitness og er klar til at tage din træning til det næste niveau. Dette hold udfordrer dig med en række mere avancerede cardio, styrke og balanceøvelser, der garanterer sved på panden. 

Bungee serier

Bungee-Fit Serier er designet til at tilbyde en struktureret og målrettet træningsoplevelse med fokus på sekvenser, der bygger op mod specifikke fitnessmål. Med særlig opmærksomhed på progression og variation, bliver du guidet gennem udfordrende rutiner, der sikrer kontinuerlig forbedring og udvikling. Bungee-Fit Serier er ideel for dig, der søger struktureret træning med klare målsætninger, samtidig med at du nyder godt af bungee fitness’ unikke og sjove træningsform.

Fri leg

Bungee-Fit Fri Leg er for dig, der ønsker at udforske og eksperimentere med bungee fitness på egen hånd, men stadig indenfor en struktureret ramme. Dette hold giver dig friheden til selv at sammensætte øvelser og sekvenser, baseret på de teknikker og bevægelser, du har lært. Instruktørerne er stadig til stede for at vejlede og inspirere, men fokus er på selvudforskning og leg. Fri Leg er en fantastisk måde at udtrykke dig selv på gennem bevægelse, forbedre din kreativitet og nyde den unikke følelse af vægtløshed og frihed, som bungee fitness tilbyder.

Se video med Bungee-fit

Andre hold