Funktionel træning

Kategori: Styrke, CardioFunktionel træning er en helkrops træningsform hvor vi fokuserer på at aktivere flere muskelgrupper på samme tid. Vi tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og her trænes de funktionelle bevægelser du ofte laver i hverdagen. Timen forgår ved forskellige opsatte stationer i salen, en ved hver station eller i små hold. Dette program fokuserer på at opbygge en stærk kerne, forbedre mobiliteten og øge muskelstyrken ved hjælp af øvelser som squats, lunges, træk og skub, kombineret med højintensitets intervaltræning (HIIT). Ved at integrere vægtløftning, bodyweight øvelser og konditionstræning, sikrer vi en alsidig workout, der udfordrer hele kroppen. Dette skaber en solid base for at tackle hverdagens fysiske udfordringer, optimere din form og maksimere din ydeevne, alt imens du nyder godt af den ekstra bonus ved forbedret fedtforbrænding og kondition.

Fordele ved Funktionel træning

Aktiverer hele kroppen, styrker balancen og forbedrer blodcirkulationen.

Huskeliste

Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske til din funktionel trænings time.

Hold typer

Standart

Vores standard funktionelle træningsprogram er designet til at forbedre din daglige præstation gennem en række dynamiske øvelser, der efterligner naturlige bevægelsesmønstre. 

For de modne

Funktionel træning for de modne er skræddersyet til at møde de unikke behov hos ældre, eller personer med skader og fysiske udfordringer, som ønsker at forbedre deres livskvalitet gennem motion. Denne træningsform hjælper også med at fremme balance og forebygge fald. Med fokus på korrekt form og gradvis progression, tilbyder dette program en tryg og støttende atmosfære, hvor modne deltagere kan trives, mens de arbejder på at opretholde og forbedre deres fysiske velbefindende.

Andre hold