Hot Yoga

Kategori: Smidighed, Balance, StyrkeHot yoga er forskellige typer yoga der forgår i et lokale, som er opvarmet med infrarød varme. Den infrarøde varme er med til at løsne op og hjælpe din smidighed, dette gør at du kan komme dybere ind i stillingerne og løsne op for stivhed og spændinger. Den dybdegående varme har en positiv effekt på ømme muskler og led. Infrarød varme øger din svedproduktion og blodcirkulation, den sætter gang i en udrensningsproces af din krop, hvilket er med til at forbedre dit immunforsvar.

Fordele ved hot yoga

Hot Yoga giver bedre smidighed, øger forbrændingen og lindrer muskel- og ledsmerter.

Huskeliste

Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske til hot yoga time. 

Hold typer

Hatha

En tilgængelig yoga form hvor øvelserne (asanas) udføres i en langsomt og kontrolleret rytme. Der er mulighed for at lære de grundlæggende tekniker og opbygge styrke og fleksibilitet over tid.

Bikram

Består af 26 yogastillinger (asanas) og 2 åndedrætsøvelser. Bikram øger udholdenheden og forbrændingen. Derudover anses Bikram Yoga for at havde mange sundhedsmæssige fordele, som: forbedring af fordøjelsen, kredsløbet og stofskiftet. Hjælpe til reducering af stress og angst og forbedring af søvnkvaliteten.

Yin

En rolig og meditativ yoga form hvor stillingerne holdes i længere tid, gerne op til 5 min. Yin yoga arbejder dybt med bindevævet i kroppen, og er med til at øge blodgennemstrømningen til de områder øvelserne (asanas) fokuserer på.

Meditation

Forskellig meditations former der fokuserer på krop og sind.

Andre hold