Fit-boots

Kategori: Cardio, Styrke, BalanceFit-boots er en ny trænings form her i Danmark. Fit-boots er skånsom for leddene efter som skoene absorberer stødene fra de hop man laver. I Fit-boots styrker du hele kroppen, og får arbejdet med cardio, udholdenhed og balance, og der er mulighed for at øge din kalorie forbrænding med op til 30 %. Timen forgår til høj musik og både puls og humør kommer i top. Fit-boots hold er for alle aldre og fitness niveauer.

Fordele ved Fit-boots

Fit-boots er en sjov cardio træning, der styrker muskler og balancen

Huskeliste

Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske til din Fit-boots time.

Hold typer

Intro

Fit-Boots Intro er den ultimative introduktion til den spændende verden af Fit-Boots træning. Dette hold er skabt for at give dig en smagsprøve på, hvad Fit-Boots har at byde på, og er særligt velegnet for dem, der ønsker at prøve kræfter med denne nye træningsform, før de forpligter sig til et fuldt kursus. I løbet af sessionen vil du blive guidet gennem grundlæggende teknikker og sikkerhedsinstruktioner, som hjælper dig til at få den bedst mulige start. Holdet kombinerer lette cardio, styrke og balanceøvelser, som udnytter Fit-Boots’ støddæmpende egenskaber, hvilket gør det muligt at udføre øvelser, der er skånsomme mod dine led, samtidig med at din krops kernefunktioner styrkes. Med en atmosfære fyldt med høj musik og positiv energi, sikrer Fit-Boots Intro, at du forlader timen med et smil på læben, en øget puls og en nyfundet begejstring for Fit-Boots. Dette hold er det perfekte springbræt til at kickstarte din rejse med Fit-Boots, uanset om du er nybegynder i fitnessverdenen eller søger at tilføje en sjov og anderledes dimension til din nuværende træningsrutine.

Begynder

Fit-Boots Begynder er det perfekte sted at starte for dig, der er ny til Fit-Boots eller søger en mere grundlæggende introduktion til denne innovative træningsform. Dette hold fokuserer på at opbygge en solid foundation af teknik og sikkerhed, så du kan få mest muligt ud af din træning uden risiko for skader. Med en blanding af lavere intensitets cardio, styrke og balanceøvelser, vil du gradvist blive fortrolig med skoene og lære, hvordan du effektivt kan bruge dem til at forbedre din kondition, styrke og balance. Instruktøren sørger for en støttende og opmuntrende atmosfære, hvor musikken stadig er høj, og energien er smittende, men tempoet er sat, så alle kan følge med. Fit-Boots Begynder er vejen frem for en sjov, effektiv og skånsom træningsoplevelse.

Standart

Er et eksplosivt og motiverende program, designet til at udfordre hele kroppen ved at opbygge muskelmasse og styrke din konditions udholdenhed samtidigt, det kan udfordre selv de stærkeste. Grundøvelserne er simple, og man øver selv intensitet efterhånden som man bliver bedre.

Boots dance

Er et energisk, sjovt og motiverende aerobic/danse program. Der undervises til musik, og skoene giver en følelse af vægtløshed, så det er sjovt og nemmere at give den gas hele timen igennem.

Se video med Fit-boots

Andre hold