Aerial yoga

Kategori: Smidighed, Balance, StyrkeDenne unikke form for yoga forgår i en yogagynge der er sat fast to steder i loftet, og hænger ca. en meter over gulvet. Du har selve gyngen og 3 forskellige længder stropper, som hjælper og støtter når øvelserne skal laves. Aerial yoga forgår i et roligt tempo og veksler mellem øvelser hvor hovedet er oppe og nede. Denne form for yoga er afslappende selvom der også er øvelser der hvor man skubber til sine grænser. Øvelserne bliver forklaret og vist, og du følger det tempo der passer dig. Aerial yoga styrker din balance og øger din blodcirkulation.

Fordele ved Aerial yoga

Aerial yoga er en luft yoga hvor balance og smidigheden bliver styrket.

Huskeliste

Vi har lavet en liste over de vigtigste ting du skal huske til din Aerial yoga time. 

Hold typer

Begynder

Vores Aerial Yoga for begyndere er det perfekte sted at starte din rejse op i luften. I dette hold introduceres du til grundlæggende teknikker og stillinger i yogagyngen, som hænger sikkert fast i loftet. Med fokus på smidighed, balance og styrke, lærer du at bruge gyngen og de forskellige længder stropper til at støtte dine bevægelser. Øvelserne udføres i et roligt tempo, hvor hver position forklares tydeligt, så du kan følge med i det tempo, der passer dig. Dette kursus er designet til at give dig en tryg introduktion til aerial yoga, samtidig med at du opbygger selvtillid og komfort i gyngen. Nyd følelsen af vægtløshed, mens du blidt skubber til dine grænser.

Standard

Standard Aerial Yoga er for dig, der har en grundlæggende forståelse for aerial yoga, men ønsker at dykke dybere ned i praksis og udforske nye øvelser. Dette hold bygger videre på de teknikker, du har lært som begynder, med øget fokus på at forbedre din styrke, smidighed og balance. Tag dit næste skridt i aerial yoga og flyv højere end nogensinde før

Relax

Relax Aerial Yoga er designet til at give dig en dybt afslappende og genoprettende oplevelse. Dette hold er ideelt for alle, der søger en pause fra dagens stress og jag, med fokus på at løsne op for spændinger og fremme en følelse af ro i krop og sind. I et roligt og støttende miljø bruger vi yogagyngen til blidt at guide kroppen gennem stræk og afslappende stillinger, der hjælper med at forbedre fleksibiliteten og tilskynde til dybere afspænding. Relax Aerial Yoga er din invitation til at slippe alle bekymringer og svæve ind i en tilstand af fuldkommen ro og velvære.

Se video med Aerial yoga

Andre hold